AZ INTERNETES MEGRENDELÉS MENETE:

 

1.      Válaszd ki az ízlésednek leginkább megfelelő modellt és színkombinációt a honlapon található képek alapján !

2.      Határozd meg a lábméreted a honlapon közzétett mérettábla és iránymutatás segítségével !

(Ha mégsem sikerülne eltalálni a pontos méretet akkor sincs baj, hiszen cserebiztosítási konstrukciónk keretén belül egyszer ingyenesen újraküldünk egy cserepéldányt. Részleteket lásd a szabályzatban!)

3.      Töltsd ki a Heelys megrendelő szelvényt vagy egyszerűen csak írd meg e-mail-ben a megrendelőn szereplő adatokat !

4.      Juttasd el a megrendelésed e-mail-en a webshop@heelys.co.hu címre  !

5.      A megrendelési adatok beérkezése és visszaigazolása után a küldeményed postázásra kerül és várhatóan 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád. A szállítási díj 890 Ft a 20000Ft alatti megrendelések esetén afelett pedig 0Ft.

6.      Vedd át a postai küldeményed !

 

____________________________________________________________________

 

HEELYS INTERNETES MEGRENDELŐ SZELVÉNY

 

Megrendelő neve:_______________________________________________________

 

Pontos szállítási cím:_____________________________________________________

 

E-mail cím:_____________________________________________________________

 

Mobil telefonszám:_______________________________________________________

 

Megrendelt modell neve, színe:_____________________________________________

 

Megrendelt modell európai mérete:__________________________________________

 

Sarokdugókat és kiemelő kulcsot kérek (igen / nem):________________________________________

 

 

Ha a számlázási név és cím eltér a szállítási név és címtől akkor mindkettőt kérjük egyértelműen jelezni az alábbi két soron (egyébként kérjük üresen hagyni):

 

_______________________________________________________________________

 

_______________________________________________________________________

 

Dátum:_________________________________________________________________

 

 

Fent nevezett megrendelő tudomásul veszem, hogy internetes megrendelésem csak akkor kerül postázásra ha a pontosan kitöltött és beazonosítható adatokat tartalmazó megrendelő lap beérkezett a Multicortex Kft-hez. Erről e-mail-en visszaigazolást küldünk. A csomag megérkezésekor a megrendelt modell vételára plusz a vele együtt rendelt tartozékok és kiegészítők ára fizetendő. Az a megrendelő aki a küldeményt gondatlanságból nem veszi át vagy pontatlan címet ad meg és ezért a csomag kézbesíthetetlenség miatt a Posta által visszaszállításra kerül a postai költségeket köteles megtéríteni, melynek összege 3000Ft. Számlát természetesen a Heelys csomagban küldünk a teljes vételárról.

 

________________________________________________________________________

 

VÁSÁRLÁSI SZABÁLYOK A HEELYS VIRTUÁLIS ÁRUHÁZBAN

 

Üdvözlünk a Heelys Virtuális Áruház vásárlói között. Kérjük, mielõtt megrendelésedet elküldenéd, olvasd át az alábbiakat:

 

Az eladó adatai

 

A Heelys Virtuális Áruházban az általad vásárolt áruk eladója a Multicortex Kft. (Cím: 1012 Budapest, Logodi utca 5-7., Adószám: 12853252-2-41, Számlaszám: 11701004-20209919)

 

Szállítási és fizetési feltételek

 

- A Heelys árlistában szereplő árak bruttó vételárak, amelyek a 27%-os mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

 

- A megrendelés akkor válik érvényessé ha a megrendelő a megrendelési lapot hiánytalanul kitöltve e-mailben a webshop@heelys.co.hu címre, faxon a 06 1 786 08 95-as fax számra vagy postán a 1012 Budapest, Logodi utca 5-7. címre eljuttatja a Multicortex Kft–hez és erről a Multicortex Kft visszaigazolást küld. A csomag megérkezésekor a modell vételára plusz a tartozékok, alkatrészek illetve kiegészítők ára fizetendő. Az a megrendelő, aki a küldeményt gondatlanságból nem veszi át vagy pontatlan címet ad meg és ezért a csomag kézbesíthetetlenség miatt a Posta által visszaszállításra kerül a postai költségeket köteles megtéríteni, ennek összege 3000Ft. Számlát természetesen a teljes vételárról küldünk a Heelys csomagban.

 

- Ingyenesen biztosítjuk a csomag egyszeri újraküldését, illetve a megrendelt modell cseréjét. Ez pontosan azt jelenti, hogy abban az esetben, ha a megrendelő a csomag kézhezvétele után szembesül azzal, hogy a cipő mérete nem megfelelő, akkor egyszeri újbóli lehetőséget kap arra, hogy a csomag eredeti állapotban feladó részére történő visszajuttatása után, díjmentesen, a megjelölt új paraméterek szerinti cserepéldányt kapjon természetesen a raktáron levő készlet erejéig. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy aki követi a honlapunkon ( www.heelys.co.hu ) a méretezési tanácsadónkban ( “Mérettábla” menüpont alatt ) írottakat az 99%-ban helyesen rendel.   

 

- A megrendelt árut a készlet erejéig 1 munkanapon belül útnak indítjuk.

 

- A megrendeléseket postai úton, utánvéttel teljesítjük. A csomagban küldött áruk kifizetése a postai csomag átvételekor történik.

 

-Amennyiben a megrendelő más névre és címre szeretné kérni a kiszállítást és más névre és címre a számlát például azért mert egészségpénztári tag és a számlát szeretné elszámolni, akkor erre természetesen lehetőség van. Ebben az esetben a megrendelő lapon kérjük egyértelműen feltüntetni mind a szállítási nevet és címet mind pedig a számlázási nevet és címet. 

 

- Igény esetén, telefonon történő időpontegyeztetést követően lehetõség van az áru személyes átvételére is raktárunkban.

 

- Magyarország területén kívüli szállítási cím esetén postai utánvétet nem alkalmazunk, a vételárat előzetesen kell beutalni számlánkra és a csomagot az összeg beérkezésekor ajánlott levélként küldjük ki. Ilyen esetben kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a webshop@heelys.co.hu e-mail címen keresztül abból a célból, hogy megküldjük az átutaláshoz szükséges adatokat.